Meer resultaten voor google drive zakelijk

Home
google drive zakelijk
Inloggen Google Accounts.
Als je een gedeeld apparaat gebruikt, raden we extra veiligheidsmaatregelen aan. Google herkent dat e-mailadres niet. Een account maken met dat adres? Er is iets misgegaan. Controleer de verbinding en probeer het opnieuw. Inloggen met een ander account Account maken. Eén Google-account voor alles van Google.
google plus
Ontdek de voordelen van een zakelijke mailbox via Google Apps for Work.
Wij bieden volledige ondersteuning voor het instellen van uw mail, agenda, takenlijsten en adresboek.; Wij helpen u met het automatiseren van taken, waaronder het filteren van berichten.; Krijg standaard 30 GB per account aan opslagruimte, te gebruiken voor mailberichten en Google Drive.;
wikkelfolie
Hoe deel je een Google document met mensen zonder Gmail?
Door Merijn de Boer. Google Documenten ook wel Google Docs vormen een belangrijk onderdeel van het online dienstenpakket Google Drive. Je werkt dankzij het kantoorpakket gemakkelijk samen én live aan tekstdocumenten, werkbladen en presentaties. Het delen van documenten is één van de kernpunten bij Google Docs, maar soms lijkt het alsof je alleen kan delen met andere Gmail-gebruikers.
Flamingo dekbedovertrek
Servicevoorwaarden van Google Drive.
Door je gebruik van Google Drive verkrijg je niet automatisch intellectuele-eigendomsrechten op Google Drive of de content waartoe je toegang hebt. Je mag content uit Google Drive niet gebruiken, tenzij je toestemming hebt van de eigenaar van de content of dit anderszins wettelijk is toegestaan.
woning ontruimen
Opslaan in de cloud met Google OneDrive Paradigit.
Opslaan in de cloud met Google OneDrive. OneDrive is de cloud opslagdienst van Microsoft en biedt 15GB aan gratis opslag. Via deze dienst slaat u uw bestanden online op. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld uw vakantiefoto's' aan al uw reisgenoten wilt laten zien.
balpennen bedrukken
WhatsApp FAQ Een Google Drive back-up maken.
Belangrijk: De back-up van jouw media en berichten zijn niet beschermd met WhatsApp end-to-end encryptie wanneer deze zich bevindt in Google Drive. Google Drive back-up herstellen. Om succesvol een Google Drive back-up te herstellen zal je hetzelfde telefoonnummer en Google-account moeten gebruiken als waarmee de back-up was gemaakt.
De 10 beste gratis cloud-diensten Internet Thuis ComputerTotaal.
De werking van Drive is in de meeste opzichten gelijk aan die van andere besproken diensten, al geeft Google wel 15GB gratis weg bij het aanmaken van een account. Voor bedrijven is er Google Apps for Business waar je tot 16TB aan opslag voor een account kunt krijgen.
Test: Wat is de beste cloud-dienst? Online opslag PCMweb.nl.
Maak je actief gebruik van Gmail of Google Fotos dan is zon upgrade wellicht nodig: je e-mail en bijlagen gebruiken ook de ruimte van Google Drive net als fotos en videos, als je ze tenminste in het originele formaat bewaart.
Werken met Google Drive? De voordelen! Toomba.
Wanneer je zakelijk aan de slag wilt met Google Drive kun je voor Google Apps for Work kiezen. Zo kun je al je bestanden in de cloud opslaan en zijn je werknemers nooit meer een e-mail kwijt.De voordelen van Google Apps for Work zijn.:
Documents Office Docs in de App Store.
This essential application allows you to edit and manage spreadsheet rich text files on your iPhone. Works both online and offline. You can also synchronize files to your Google Drive, Dropbox, Box, and SkyDrive accounts and open files on your PC or Mac.
Acht beveiligingsrisicos van Dropbox, OneDrive en Google Drive.
De meest bekende en gebruikte oplossing die in deze categorie valt is Dropbox Personal, maar ook de gratis versies van OneDrive en Google Drive worden veelvuldig gebruikt op de werkvloer. Wat zijn nou de gevolgen van het gebruik van zulke consumentenproducten in het bedrijfsleven?
Google Apps for Work: functies, kosten en leveranciers.
Met Google Apps for Work kunnen medewerkers van een organisatie slimmer samenwerken in de cloud. Het biedt diverse zakelijke Google-producten aan in één pakket, zoals Google Hangouts, Google Drive, Google Agenda, Gmail voor bedrijven en Google Docs. Nieuwe gebruikers kunnen Google Apps for Work 30 dagen gratis proberen.

Contacteer ons