Resultaten voor hangouts

Home
hangouts
Google Hangouts Wikipedia.
VoIP, Instant messaging. Google Hangouts is een platform voor instant messaging, IP-telefonie en videoconferentie ontwikkeld door Google. Het vervangt drie eerder ontwikkelde producten: Google Talk, Google Messenger en Hangouts, een in Google geïntegreerde videochatapplicatie. Google Hangouts werd op 15 mei 2013 voorgesteld tijdens de keynote van hun I/O conferentie.
rekfolie
Hangouts: Wat je moet weten over Hangouts Spotlight Android Planet.
Daarnaast stuurt de Hangouts Android-versie automatisch pushnotificaties voor nieuwe chats, hoewel je deze per account kunt in of uitschakelen. Desgewenst kun je via de instellingen bepalen of Hangouts je smsjes toont, zodat je al je berichten op één plekt hebt.
rondreis italie
Hangouts in de App Store.
Koppel je Google Voice-account aan Hangouts voor integratie van je telefoonnummer, sms en voicemail. Houd contact met vrienden op al je apparaten. Stuur je vrienden berichten wanneer je maar wilt, zelfs als ze offline zijn. Beheer de mobiele app op afstand met Google Cloud.
Bedrijfsuitje
Hangouts Downloaden Uitgebreide Chat-Dienst van Google.
videogesprek met maximaal tien deelnemers. Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden. Website van de makers van Hangouts. website van Hangouts Hangouts voor Android Hangouts voor iOS Hangouts voor Chrome.
glazen salontafel
Google Hangouts: chatten en videobellen.
Je bent hier: Home Artikelen Google Hangouts: chatten en videobellen. Social media Google Hangouts: chatten en videobellen. Laatst bijgewerkt op maandag, 10 september 2018 0. 1 Hangouts voor Windows-PCs, macOS, iOS en Android. 2 Chatten met Hangouts. 3 Bellen via Hangouts oproepen.
Wat is een Google Hangout? Kan ik Google Hangouts gebruiken als ondernemer? MKB Servicedesk.
Met Google Hangouts kun je live videogesprekken voeren met leveranciers, klanten en collega's, met Hangouts on Air kun je zelfs een compleet webinar of televisieprogramma uitzenden. Wat zijn Hangouts precies en hoe zet je ze succesvol in voor je onderneming?
Aan de slag met Hangouts G Suite Informatiecentrum.
1.4 Een Hangout plannen in Agenda. 1.5 Hangouts starten op uw mobiele apparaten. Een Hangout starten vanuit Gmail. Klik in de linkerbenedenhoek van uw inbox op om Hangouts te openen. Opmerking: Als niet wordt weergegeven, moet u Hangouts mogelijk eerst inschakelen.
Hangouts Apps op Google Play.
Bel elk telefoonnummer in de wereld alle oproepen naar andere Hangouts-gebruikers zijn gratis. Koppel je Google Voice-account aan Hangouts voor integratie van je telefoonnummer, sms en voicemail. Houd contact met contacten op Android, iOS en internet en synchroniseer chats op al je apparaten.

Contacteer ons