Op zoek naar hangouts verwijderen?

Home
hangouts verwijderen
Hangouts Apps op Google Play.
Bel elk telefoonnummer in de wereld alle oproepen naar andere Hangouts-gebruikers zijn gratis. Koppel je Google Voice-account aan Hangouts voor integratie van je telefoonnummer, sms en voicemail. Houd contact met contacten op Android, iOS en internet en synchroniseer chats op al je apparaten.
google plus
Veel klachten over Google Hangouts app voor Android Tablet Guide.
Ik kan Fotos die ik verwijderd heb niet meer uit mijn hangouts verwijderen Ze blijven zichtbaar Hetzelde geldt voor foto die ik verwijderd heb maar wel in mijn: Automatische backup zichtbaar blijft Iemand een is hoe ik deze kan verwijderen?
Demo
Je berichtengeschiedenis verwijderen of uitschakelen Android Hangouts Help.
Je berichtengeschiedenis verwijderen of uitschakelen. Wanneer je de berichtengeschiedenis verwijdert, wordt deze verwijderd uit Gmail en Hangouts op al je apparaten. Andere mensen in de Hangout kunnen de geschiedenis echter nog wel zien. Je berichtengeschiedenis verwijderen. Geschiedenis voor één persoon verwijderen.
tafel
Je berichtengeschiedenis verwijderen of uitschakelen Computer Hangouts Help.
Geschiedenis voor één persoon verwijderen. Ga naar Hangouts op je computer op hangouts.google.com of in Gmail. Selecteer een gesprek. Klik bovenaan het gespreksvenster op Instellingen. Selecteer Gesprek verwijderen. Als je zeker weet dat je het gesprek wilt verwijderen, klik je op Verwijderen.
magnetron
Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.
slotenmaker capelle aan den ijssel
Android apps verwijderen: zo werkt het All About Phones.
Tik vervolgens op de app die je wil verwijderen en kies voor de mogelijkheid verwijderen. Android apps verwijderen via de Play Store. Ook kun je apps verwijderen via de Play Store. Open hiervoor de Play Store, klik op Mijn Apps, tik vervolgens op de app die je wil verwijderen en kies voor verwijderen.
Google stopt met sms-integratie in Hangouts.
Claudia Rahanmetan 24 maart 2017. Google heeft afgelopen nacht via een bericht aan zakelijke gebruikers laten weten met ingang van 22 mei de sms-functie te verwijderen uit Hangouts. Nooit meer sms'en' vanuit Hangouts. Op 22 april van 2014 kondigde Google aan dat gesprekken via Hangouts en sms werden samengevoegd in Hangouts.
systeemapp google hangout verwijderen Promoot Google Play apps Promoot je eigen app.
Dan zal je eerst je toestel moeten rooten en dan kan je een systeem app verwijderen. Dan zal je eerst je toestel moeten rooten en dan kan je een systeem app verwijderen. Om te reageren, dien je te zijn ingelogd.
De Hangouts-app verwijderen Android Hangouts Help.
Meer informatie over het verwijderen van een app van je apparaat. Als Hangouts vooraf is geïnstalleerd op je apparaat, kun je de app niet verwijderen. Als je Hangouts niet wilt gebruiken, log je uit en gebruik je een andere berichten-app.

Contacteer ons